Diane van den Ouden

Eigenaresse

Diane is de eigenaresse van Chica's Mode en van dinsdag t/m zaterdag aanwezig in de winkel om je te voorzien van advies en tips rondom de laatste modetrends. Zelf loopt ze het liefst rond in een witte blouse met goede broek en daarnaast vindt ze het héérlijk om haar huis te stylen. Waar je haar voor wakker mag maken? Chocolade!

Julie van den Burg

Winkelmedewerkster

"Behandel anderen zoals je zelf graag wordt behandeld!", dat is de lijfspreuk van Julie. Wanneer ze niet in de winkel te vinden is, is de kans groot dat je haar spot op de fiets: fietsen met haar dochtertje is namelijk iets wat ze héél graag doet in haar vrije tijd! Haar lievelingskleur is zwart, dus raad maar eens in welke kleur ze het allerliefste rondloopt...

Fenny de Leeuw

Winkelmedewerkster

'Hard voor weinig, nooit chagrijnig', dát is onze Fenny! Na meer dan 30 jaar voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt, is ze nu 4 á 5 dagen in de week te vinden bij Chica's Mode. Ze houdt van gezelligheid en haar mood is terug te zien in haar outfits: iedere dag draagt ze namelijk gewoon lekker waar ze op dat moment zin in heeft.

Danny van den Ouden

Manusje van alles

Vraag aan Danny wat hij uitspookt en hij zal antwoorden dat hij het Manusje van alles is. Van chauffeur naar o.a. Parijs tot hoofd van de inpakafdeling. En van het halen van boodschappen tot financieel manager.. Eén ding mag duidelijk zijn: Danny is on-mis-baar voor Chica's Mode! Een kleine tip: mocht je 'm eens willen bedanken voor al zijn inspanningen, breng dan gerust een goed balletje gehakt voor 'm mee!

Jolanda Gosselink

Winkelmedewerkster

Jolanda Gosselink, uit Steenbergen is onze nieuwe medewerkster, Jolanda is behulpzaam en geeft u graag gepast advies, deze Brabantse houd van de Carnaval, dus rond de carnaval is zij even afwezig, Houdoe

Britt Koster

Webshop & Social Media

Op de doordeweekse dagen is Britt te vinden achter onze laptop en beantwoordt ze o.a. alle vragen op social media. Op donderdag gaat ze trouwens naar school in de hoofdstad, waar ze Allround Styling studeert. Instagram gebruikt ze om inspiratie op te doen en fotograferen met haar iPhone is ook iets wat ze graag doet. Wil je Britt haar aandacht? Lok haar dan met een nieuw paar schoenen óf een festivalticket!